2017. május 29., hétfő


UNIVIEW sikertörténet
Grolleman Coldstore, Hollandia
A Grolleman Coldstore az egyik legfejlettebb európai fagyasztó és csomagoló cég, amely teljes körű szolgáltatást nyújt azoknak a vállalatoknak, akik termékeiket csomagolni, hűteni, fagyasztani és tárolni kívánják. A Grolleman Coldstore 2500 alkalmazottal rendelkezik 4 hollandiai és 1 németországi telephelyen és saját közlekedési vállalatával bonyolítja a szállítást. A Grolleman Coldstore a Benelux piac első számú tagja.

A Grolleman Coldstore analóg rendszert használt 600 tvl analóg kamerákkal. A cégnek azonban új követelményei vannak, hogy magas minőségű, nagy felbontású videomegfigyelő rendszert alkalmazzon, amely segíthet a gyártási folyamat, az alkalmazottak és a rakományok nyomon követésében.

Az Uniview megoldása:

A Uniview 2MP 30x IR Hálózati PTZ Dome kamerákat, 2MP Fix Dome kamerákat, 2MP Mini Fix Cső kamerákat és 2 SATA NVR-t tartalmaz, amely lefedi a cég összes emeletét, a gyár külső területeit és a munkavállalói bejáratokat.

Főbb jellemzők:

Tárolás, aktiválás és munkavégzés rendkívül alacsony hőmérsékleten

Az Uniview IP kamerák rendkívül alacsony hőmérsékleten képesek dolgozni, tárolni és hidegben is indulni. A kamerák beágyazott nagy hatékonyságú fűtőberendezéssel működnek, amely által a kamerák  akár -40 ° C-ig is működhetnek.

Intelligens megoldás a gyártási folyamatok ellenőrzésére

A vállalatnak szüksége volt arra, hogy áttekintésre a gyárban folyó folyamatokat és láthassák az esetlegesen okozott dolgozói károkat. Ezért nagyon fontos volt, hogy a kamera képe minden helyzetben világosan látható legyen. Ezáltal képesek azonosítani az embereket és feldolgozni a munkafolyamatokat és a rakományok mozgását.

Felhasználóbarát

Az Uniview kamerái és NVR-je hosszú távú PoE funkcióval rendelkezik, amely nagyban segített a termékek megfelelő telepítésében. Ebben a projektben a kamerákat a vállalat épületén belül és kívül helyezték el, ehhez a projekthez 1,7 km-es kábelt használnak.

A könnyű kezelhetőség érdekében az Uniview NVR személyszámlálási funkcióját alkalmazták, mely, időintervallumokra lebontva képes bemutatni a forgalmat. Ez az intelligens funkciót lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyebben kezeljék és fedezzék fel a problémákat.

Felhőfelügyelet

Az Uniview NVR-k támogatják a P2P felhőt, a felhasználók bármikor, bárhol bármikor megtekinthetik a felvételt vagy az élőképet okostelefonjukkal. A Grolleman Coldstore ügyfelei a Uniview felhőszolgáltatásokat használják a termékek csomagolásának, hűtésének, fagyasztásának és tárolásának okostelefonnal történő megfigyelésére.

A Grolleman Coldstore biztonsági menedzsere Harry Grolleman elmondta: "Az Uniview rendszerrel gyorsan reagálhatunk balesetek, vészhelyzetek vagy problémák esetén. Boldogsággal tölt el minket a kiválasztott kamerák tökéletes, tiszta képe. A mobilalkalmazást is használjuk az új ügyfelek bemutatásához. Nagyon elégedettek vagyunk a professzionális és kényelmes termékekkel. "









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése